Ingredientai

Vištų blauzdelės 8 vnt.
Majonezas 3 šaukštai
Česnakai 5 skiltelės
Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai 0.25 šaukštelio
Kmynai 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Majonezą sumaišykite su išspaustu česnaku, druska, pipirais, tarkuotu muskatu ir kmynais.

Mišiniu aptepkite blauzdeles, sudėkite į dubenį ir apliekite marinato likučiu.

Marinuokite per naktį šaldytuve.

Kepimo popieriumi ištieskite skardą.

Nuo blauzdelių pirštais nubraukite marinato perteklių.

Blauzdeles sudėkite ant skardos, geriau, kad jos nesiliestų viena su kita.

Aptepkite aliejumi ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas