Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Varškė 300 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Rūgpienis 2 stiklinės
Soda 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Cukrus 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į varškę įmuškite kiaušinius, gerai ištrinkite.

Suberkite miltus, sodą, supilkite rūgpienį, įberkite druskos, cukraus ir gerai išmaišykite.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejų, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas