Ingredientai
Bulvės
4
vnt.
Virtas kumpis
150
g
Fermentinis sūris
100
g
Kietasis sūris
50
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Virtas bulves supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Kumpį supjaustykite plonomis riekelėmis ir jas perpjaukite dar į kelias dalis.
Sūrį sutarkuokite.
Kiaušinius išplakite su prieskoniais. Sudėkite sūrį ir gerai vėl išplakite.
Kepimo formą (geriausiai tinka pailga pyragams kepti) ištieskite kepimo popieriumi.
Kumpį sumaišykite su bulvėmis ir sūrio plakiniu ir supilkite į kepimo formą.
Uždenkite kepimo folija.
Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Nuimkite foliją ir kepkite dar 15-20 minučių (kol gražiai apskrus).
Iš formos išimkite tik kai atvės.
Atsiliepimai