Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Virtas kumpis 150 g
Fermentinis sūris 100 g
Kietasis sūris 50 g
Kiaušiniai 4 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Virtas bulves supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Kumpį supjaustykite plonomis riekelėmis ir jas perpjaukite dar į kelias dalis.

Sūrį sutarkuokite.

Kiaušinius išplakite su prieskoniais. Sudėkite sūrį ir gerai vėl išplakite.

Kepimo formą (geriausiai tinka pailga pyragams kepti) ištieskite kepimo popieriumi.

Kumpį sumaišykite su bulvėmis ir sūrio plakiniu ir supilkite į kepimo formą.

Uždenkite kepimo folija.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Nuimkite foliją ir kepkite dar 15-20 minučių (kol gražiai apskrus).

Iš formos išimkite tik kai atvės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba