Ingredientai

Pievagrybiai 20 vnt.
Česnakai 5 skiltelės
Rozmarinai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 2 šaukštai
Kiaulienos šoninė 6 riekelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pievagrybius supjaustykite ir dėkite kepti įkaitintame svieste ant mažos ugnies.

Apiberkite druska ir pipirais.

Po kelių minučių suberkite peiliu sutraiškytas česnako skilteles, suberkite rozmarinus. Uždenkite dangčiu. Patroškinkite kelias minutes.

Kiaulienos šaltai rūkytą šoninę supjaustykite plonomis riekelėmis ir pakepkite atskiroje keptuvėje, kol apskrus.

Šoninę suberkite į pievagrybius ir išmaišykite. Pakepkite, kol nebeliks skystimo.

Patiekite su orkaitėje paskrudintomis batono riekelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba