Ingredientai

Jūros kopūstai 400 g
Sezamo sėklos 40 g
Salierų stiebai 4 vnt.
Krapai 1 sauja
Sojos padažas pagal skonį
Alyvuogių aliejus pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Susmulkinkite saliero stiebus bei krapus ir sumaišykite su jūros kopūstais. Pagardinkite sezamo sėklomis, pipirais, alyvuogių aliejumi, sojos padažu ir gerai išmaišykite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas