Gaminimo eiga

1. Obuolius perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes.

2. Orkaitę įkaitinkite iki 150 ˚C. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite obuolių puseles, pašlakstykite jas medumi ir kepkite 30 minučių.

3. Kai iškeptos obuolių puselės kiek atvės, sluoksniuodami į indelį dėkite: šiek tiek jogurto, keptų obuolių masės be odelių, razinų ir riešutų, tuomet vėl paeiliui pakartokite visus sluoksnius.
Sluoksniuodami įberkite šiek tiek cinamono.

4. Kokteilį papuoškite keliomis razinomis, likusiais supjaustytų keptų obuolių gabalėliais ir susmulkintais riešutais.

Pastaba: keletą keptų obuolių gabaliukų pasilikite papuošimui.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Rimi“

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai