Ingredientai
Nuostabus desertas – jogurtiniai žagarėliai. Kepkite juos laukdami svečių, kepkite kasdienai – jie sulauks didžiulio populiarumo. Iškepusius apibarstykite cukraus pudra ir neškite ant stalo.
Gaminimo eiga
Kiaušinį išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir prieskoniais.
Supilkite jogurtą, kepimo miltelius ir išsukite.
Berkite miltus ir maišykite. Miltų berkite tiek, kad neliptų prie rankų, bet būtų ne per kieta.
Sususkite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve bent valandai.
Tešlą gana plonai iškočiokite (turi būti 4-5 mm storio).
Supjaustykite pusės plaštakos dydžio rombais.
Kiekvieną rombą įpjaukite per vidurį ir vieną galą pernerkite per vidurį.
Žagarėlius virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos.
Vienu metu dėkite ne daugiau kaip keturis žagarėlius.
Ištrauktus iš aliejaus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų.
Apibarstykite cukraus pudra ir ragaukite.