Nuostabus desertas – jogurtiniai žagarėliai. Kepkite juos laukdami svečių, kepkite kasdienai – jie sulauks didžiulio populiarumo. Iškepusius apibarstykite cukraus pudra ir neškite ant stalo.

Gaminimo eiga

  • Kiaušinį išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir prieskoniais.

  • Supilkite jogurtą, kepimo miltelius ir išsukite.

  • Berkite miltus ir maišykite. Miltų berkite tiek, kad neliptų prie rankų, bet būtų ne per kieta.

  • Sususkite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve bent valandai.

  • Tešlą gana plonai iškočiokite (turi būti 4-5 mm storio).

  • Supjaustykite pusės plaštakos dydžio rombais.

  • Kiekvieną rombą įpjaukite per vidurį ir vieną galą pernerkite per vidurį.

  • Žagarėlius virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos.

  • Vienu metu dėkite ne daugiau kaip keturis žagarėlius.

  • Ištrauktus iš aliejaus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų.

  • Apibarstykite cukraus pudra ir ragaukite.