Ingredientai

Miltai 250 g
Pienas 70 ml
Sausos mielės 1.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Cukrus 1 šaukštas
Aguonos 1 sauja
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Sumaišykite mieles su šiltu pienu.

Supilkite jogurtą, suberkite miltus, druską ir cukrų. Gerai išminkykite.

Sudėkite minkštą sviestą, gerai išminkykite ir palikite apklotą rankšluosčiu porai valandų, kad pakiltų.

Tešlą iškočiokite, apiberkite aguonomis ir susukite.

„Dešrą“ supjaustykite centimetro storio riekelėmis.

Tris riekeles sudėkite viena ant kitos taip, kad kraštai išlįstų į skirtingas puses ir nestipriai suspauskite delnu.

Bandeles aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite apie 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai