Ingredientai
Obuoliai
1
vnt.
Graikiniai riešutai
1
sauja
Grūdėta varškė
200
g
Imbieras tarkuotas
0.5
šaukštelio
Sėklų mišinys salotoms
1
sauja
Petražolės papuošimui
1
šakelė
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Baltojo vyno actas
1
šaukštelis
Medus
1
šaukštelis
Imbieras tarkuotas
0.5
šaukštelio
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Lietuvos kanojininkas Jevgenijus Šuklinas pasidalijo sveiku ir nesudėtingai paruošiamu patiekalu – salotomis su paukštiena, grūdėta varške bei Jevgenijaus itin mėgstamais graikiniais riešutais. Mažai kalorijų turintis patiekalas sportininkui suteikia jėgų ir organizmą aprūpina būtiniausiomis maistinėmis medžiagomis.
Gaminimo eiga
Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.
Atsiliepimai