Ingredientai

Miltai 2 šaukštai
Muskato riešutas 1 žiupsnelis
Pomidorų pasta 1 šaukštas
Mėsos sultinys 2 stiklinės
Baltas sausas vynas 0.5 stiklinės
Porcijos: 4
Šis troškinys tinka su ryžiais arba virtomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

Jautieną supjaustykite plonais gabalėliais. Miltus sumaišykite su muskato riešutų milteliais, šį mišinį supilkite į mėsą. Apipilkite alyvuogių aliejumi. Viską gerai išmaišykite.

Įkaitinkite didelę keptuvę, sudėkite į ją mėsą ir ją apkepkite. Apkepusią mėsą perdėkite į lėkštę.

Į tą pačią keptuvę suberkite supjaustytą svogūną, supilkite mėsos sultinį, vyną ir pomidorų pastą. Viską išmaišykite ir kaitinkite kol užvirs. Ugnį sumažinkite ir sudėkite jautieną atgal į keptuvę. Troškinkite jautieną apie pusvalandį.

Į troškinį suberkite supjaustytus grybus ir sudėkite grietinę. Troškinkite dar 15 minučių. Troškinys puikiai tinka su ryžiais arba virtomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai