Ingredientai

Jautienos nugarinė 200 g
Česnakai 4 skiltelės
Morkos 2 vnt.
Rozmarinai 2 šaukšteliai
Pipirai 0.5 šaukštelio
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.

Gaminimo eiga

Jautienos nugarinę pabarstykite šviežiu rozmarinu ir pipirais ir dėkite į šaldytuvą per naktį pasimarinuoti.

Kepimo foliją pašlakstykite aliejumi, dėkite griežinėliais supjaustytus česnakus ir morkas. Pabarstykite druska. Uždėkite nugarinę, pabarstykite druska. Ant nugarinės vėl dėkite česnakų ir morkų griežinėlių.

Folijos kraštus užlenkite - padarykite vokelį.

Kepkite iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai