Ingredientai

Česnakai 4 skiltelės
Morkos 2 vnt.
Rozmarinai 2 šaukšteliai
Pipirai 0.5 šaukštelio
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.

Gaminimo eiga

Jautienos nugarinę pabarstykite šviežiu rozmarinu ir pipirais ir dėkite į šaldytuvą per naktį pasimarinuoti.

Kepimo foliją pašlakstykite aliejumi, dėkite griežinėliais supjaustytus česnakus ir morkas. Pabarstykite druska. Uždėkite nugarinę, pabarstykite druska. Ant nugarinės vėl dėkite česnakų ir morkų griežinėlių.

Folijos kraštus užlenkite - padarykite vokelį.

Kepkite iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai