Ingredientai

Rozmarinai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Padažas adžika 4 šaukštai
Citrinų sultys 1 šaukštas
Krapai žiupsnelis
Petražolės žiupsnelis
Druska pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės


Gardiems pietums. Ir sau, ir svečiui.

Gaminimo eiga

Atpjaunam nugarinės riekę, papipirinam, pabarstom šviežiu rozmarinu, aptepam adžika ir paliekam keletui valandų.

Prieš kepant pabarstom druska. Kepam apie 20 minučių 180 C temp.

Žaliajam sviestui dubenėlyje sumaišome kambario temperatūros sviestą, susmulkintus žalumynus, druską ir citrinų sultis. Iš mišinio formuojame 2-3 cm kamuoliukus, juos dedame ant lėkštelės. Kamuoliukus šaldome šaldiklyje 10 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai