Ingredientai

Jautienos nugarinė 4 gabaliukai
Rozmarinai žiupsnelis
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Padažas adžika 4 šaukštai
Sviestas 100 g
Citrinų sultys 1 šaukštas
Krapai žiupsnelis
Petražolės žiupsnelis
Druska pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės


Gardiems pietums. Ir sau, ir svečiui.

Gaminimo eiga

Atpjaunam nugarinės riekę, papipirinam, pabarstom šviežiu rozmarinu, aptepam adžika ir paliekam keletui valandų.

Prieš kepant pabarstom druska. Kepam apie 20 minučių 180 C temp.

Žaliajam sviestui dubenėlyje sumaišome kambario temperatūros sviestą, susmulkintus žalumynus, druską ir citrinų sultis. Iš mišinio formuojame 2-3 cm kamuoliukus, juos dedame ant lėkštelės. Kamuoliukus šaldome šaldiklyje 10 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai