Laukiantiems vakarėlio siūlome idėją – jautienos mėsainius su bri sūriu. Išraiškingas skonis ir itin sotu. Greta jautienos mėsainius su bri sūriu patiekite lazdelėmis pjaustytų daržovių.

Gaminimo eiga

1. MANTINGOS mėsainių bandeles su sezamais „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje po 10–20 sek. iš abiejų pusių arba kol apskrus.

2. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kepkite jautienos mėsainio paplotėlį iš abiejų pusių po 2–3 min. Šoninę kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus apie 1 min.

3. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, agurkėlius ir sūrį – plonomis juostelėmis.

4. Ant mėsainio paplotėlio sudėkite pjaustytą bri sūrį ir kepkite apie 1 min., kol sūris išsilydys.

5. Ant skrudintos bandelės vidinių dalių tepkite majonezo, dėkite salotų lapus, griežinėliais pjaustytus IKI ŪKIS pomidorus, keptą jautieną su sūriu, skrudintą šoninę, pjaustytus svogūnus, pomidorų padažą ir uždėkite viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai