Ingredientai
Jautienos išpjova
500
g
SANTA MARIA žvėrienos prieskonių mišinys
1
pakelis
Marinuoti svogūnai
pagal skonį
Agurkai
pagal skonį
Salotos
3
saujos
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įtrinkite mėsą prieskonių mišiniu ir apkepkite iki 130 °C įkaitintoje orkaitėje apie 35–60 minučių, atsižvelgdami į jos dydį.
Supjaustykite agurką griežinėliais, o svogūnus perpjaukite perpus.
Patiekite mėsą su žaliosiomis salotomis, agurkais, svogūnais.
Patarimas! Paruoškite svogūnų marinatą sumaišydami 1 arb. š. acto, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. druskos ir keletą burokėlių griežinėlių arba vietoj jų įpilkite burokėlių sulčių.
Atsiliepimai