Ingredientai
Jautiena
800
g
Konservuoti pomidorai
420
g
Raudonas sausas vynas
200
ml
Česnakai
4
skiltelės
Morkos
2
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Rozmarinai
2
šakelės
Alyvuogių aliejus
4
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Makaronai
450
g
Petražolės
pagal skonį
Kietasis sūris
50
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite nedideliais gabalėliais pjaustytą jautieną, pagal skonį pagardinusios druska bei juodaisiais pipirais. Tada mėsą perkelkite į puodą, kur ją troškinsite.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite smulkintas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Daržoves sudėkite į puodą prie mėsos.
Puodą padėkite ant ugnies, sudėkite konservuotus pomidorus be odelės, supilkite vyną, sudėkite nuskabytus rozmarino lapelius, įspauskite česnaką, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais – leiskite troškiniui užvirti.
Makaronus išvirkite, laikydamosi ant pakuotės pateikiamų instrukcijų. Nukoškite.
Troškintą jautieną patiekite su virtų makaronų garnyru, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir papuoškite petražolėmis.
Atsiliepimai