Ingredientai

Jautiena 800 g
Konservuoti pomidorai 420 g
Raudonas sausas vynas 200 ml
Česnakai 4 skiltelės
Morkos 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Rozmarinai 2 šakelės
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Makaronai 450 g
Petražolės pagal skonį
Kietasis sūris 50 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite nedideliais gabalėliais pjaustytą jautieną, pagal skonį pagardinusios druska bei juodaisiais pipirais. Tada mėsą perkelkite į puodą, kur ją troškinsite.

Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite smulkintas morkas ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Daržoves sudėkite į puodą prie mėsos.

Puodą padėkite ant ugnies, sudėkite konservuotus pomidorus be odelės, supilkite vyną, sudėkite nuskabytus rozmarino lapelius, įspauskite česnaką, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais – leiskite troškiniui užvirti.

Makaronus išvirkite, laikydamosi ant pakuotės pateikiamų instrukcijų. Nukoškite.

Troškintą jautieną patiekite su virtų makaronų garnyru, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir papuoškite petražolėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai