Ingredientai
Jautiena
800
g
Raudonieji svogūnai
4
vnt.
Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais
4
šaukšteliai
Čiobreliai
žiupsnelis
Santa Maria akmens druska malūnėlyje
pagal skonį
Žiediniai kopūstai
400
g
Pienas
300
ml
Sviestas
100
g
Santa Maria akmens druska malūnėlyje
pagal skonį
Baltagūžiai kopūstai
400
g
Santa Maria akmens druska malūnėlyje
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite mėsą griežiniais ir kepkite keptuvėje, kol gražiai paruduos. Suberkite prieskonių mišinį ir įpilkite tiek vandens, kad apsemtų mėsą.
Nuluptus sveikus svogūnus sudėkite į puodą su mėsa troškinimui. Palengva virkite, kol mėsa suminkštės. Susmulkinkite šviežius čiobrelius ir užberkite ant mėsos.
Išvirkite žiedinius kopūstus nedideliame kiekyje pasūdyto pieno. Paskui 4–5 minutes trinkite maisto smulkintuve. Įpilkite tiek pieno, kad konsistencija būtų tinkama. Įdėkite sviesto ir trinkite toliau.
Kopūstlapius supjaustykite 3 x 3 cm gabaliukais ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Nusunkite ir pakepkite keptuvėje su sviestu, kol gražiai paruduos. Užberkite druskos.
Atsiliepimai