Ingredientai
Kukuliai:
Malta jautiena
300
g
Malta kiauliena
300
g
Malta veršiena
300
g
Alyvuogių aliejus
2
v. š.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakas
5
skiltelės
Malti džiūvėsėliai
1
stiklinė
Kiaušiniai
1
vnt.
Padažas:
Parmezano sūris
0.5
stiklinės
Pekorino sūris
1
stiklinė
Pomidorų pasta
3
v. š.
Petražolės, garstyčios, džiovintas raudonėlis, malti pipirai, druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus, suberkite smulkintą svogūną ir česnaką. Pakepinkite, kol viskas gražiai pagels.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotus sūrius. Suberkite džiūvėsėlius, kapotus petražolės lapus, įdėkite garstyčių, įmuškite kiaušinį. Pagardinkite druska, šviežiai maltais pipirais, džiovintu raudonėliu. Sudėkite į dubenį maltą mėsą, pakepintus svogūnus ir česnakus, viską išmaišykite. Iš paruoštos masės suformuokite mėsos kukulius. Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite apie 12 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!
Atsiliepimai