Ingredientai

Kukuliai:
Malta jautiena 300 g
Malta kiauliena 300 g
Malta veršiena 300 g
Česnakas 5 skiltelės
Padažas:
Parmezano sūris 0.5 stiklinės
Pekorino sūris 1 stiklinė
Petražolės, garstyčios, džiovintas raudonėlis, malti pipirai, druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į įkaitintą keptuvę įpilkite šaukštą aliejaus, suberkite smulkintą svogūną ir česnaką. Pakepinkite, kol viskas gražiai pagels.

2. Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotus sūrius. Suberkite džiūvėsėlius, kapotus petražolės lapus, įdėkite garstyčių, įmuškite kiaušinį. Pagardinkite druska, šviežiai maltais pipirais, džiovintu raudonėliu. Sudėkite į dubenį maltą mėsą, pakepintus svogūnus ir česnakus, viską išmaišykite. Iš paruoštos masės suformuokite mėsos kukulius. Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite apie 12 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai