Ingredientai

Miltai 150 g
Baltasis sausas vynas 50 ml
Cukrus 1 šaukštas
Kiaušinio trynys 1 vnt.
Aliejaus (kepti) 1 l
„Crème Bonjour“ 250 g
Malti kvapieji pipirai 1 šaukštas
Cinamonas 1 šaukštelis
Citrinos 1 vnt.
Miltelinis cukrus (apibarstyti)
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į miltus įtarkuokite šaltą sviestą ir sumaigykite.

2. Į tešlą supilkite vyną, suberkite cukrų, druską, įdėkite trynį.

3. Iškočiokite tešlą ir suformuokite vamzdelius, kepkite karštame aliejuje, atvėsinkite.

4. Į „Crème Bonjour“ įmaišykite kvapiuosius pipirus, cinamoną, išspauskite citrinos sultis, išmaišykite ir sudėkite į konditerinę rankovę.

5. „Crème Bonjour“ įspauskite į vamzdelius, apibarstykite milteliniu cukrumi.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofu sūreliai su matcha
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofu sūreliai su matcha

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Bananiniai sūrio pyragaičiai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bananiniai sūrio pyragaičiai

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais