Ingredientai

Smidrai 4 vnt.
Sviestas gabaliukas
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Mėgstamas rūkytas sūris
Šviežios petražolės
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Pirmiausia, nupjaukite kietąją smidrų dalį ir surišę į tvarkingą ryšulėlį pavirkite 15 minučių aukštame siaurame puode su pasūdytu vandeniu.

2. Išvirusius smidrus nusausinkite ir perpjaukite pusiau.

3. Tuomet keptuvėje išlydykite sviestą, įberkite druskos bei pipirų ir kelias minutes pakepinkite smidrus.

4. Atskirame inde išplakite kiaušinius, sumaišykite su tarkuotu parmezanu ir smulkiais kubeliais pjaustytu rūkytu sūriu.

5. Sūrio ir kiaušinių plakiniu užpilkite keptuvėje esančius smidrus ir kepkite, kol omleto kraštelis lengvai apskrus.

6. Patiekite su saujele šviežių smulkintų petražolių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkas omletas su smidrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Itališkas omletas su smidrais

Omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Omleto pyragas

Kiaušinienė kaip pas mamą
Lengvai paruošiamas
50 min.

Kiaušinienė kaip pas mamą

Kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušinienė su porais