Ingredientai
Obuoliai
500
g
Migdolai
100
g
Džiovintos vyšnios
100
g
Kukurūzų miltai
100
g
Miltai
200
g
Malti džiūvėsėliai
100
g
Cukrus
100
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Pienas
500
ml
Medus
4
šaukštai
Alyvuogių aliejus
50
ml
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Kiaušinius suplakite su pienu, aliejumi ir skystu medumi.
Maišant suberkite kukurūzų miltus, miltus, maltus džiūvėsėlius, cukrų, cinamoną ir druską.
Suberkite smulkintus migdolus, džiovintas vyšnias ir gerai išmaišykite.
Suberkite nuluptus ir nedideliais gabaliukais supjaustytus obuolius.
Gerai išmaišykite ir tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Atsiliepimai