Italija garsėja ne tik savo virtuve, bet ir plačios šypsenos žmonėmis, tad kodėl nesuteikus lietuviams šio džiaugsmo pasilinksminti virtuvėje? Specialiai iš Italijos - greitai paruošiami, išskirtinio skonio Tetulės Eglės receptai, labiausiai patinkantys lietuviškam gomuriui! Skaitykite, smaginkitės ir gaminkite. Buon appetito!

Gaminimo eiga

Brangūs tautiečiai, ar žinote, kad italai dievina šviežius, geros kokybės ir lengvai paruošiamus užkandžius? O kas gi tokių nedievina… štai jau ir seilė nutįso… Tetule, judinkis! Rikota - populiarus ir sveikas Italijos pieno produktas, turintis mažai riebalų ir daug kalcio. Itališka rikotos užkandėlė tiesiog negali nepatikti!

Pomidorus supjaustyti mažais gabaliukais.

Rikotą supjaustyti mažais gabaliukais.

Rikotą sumaišyti su pomidorais, pagardinti druska, maltais pipirais ir mairūnu.

Užberti alyvuogių ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai