Ingredientai

Miltai 300 g
Pienas (arba vanduo) 200 ml
Sausos mielės 1 šaukštelis
Druska 1 šaukštelis
Cukrus 1 šaukštas
Aliejus 1 šaukštas
Mėsa
Saldžiosios paprikos
Pievagrybiai
Fermentinis sūris
Picos prieskoniai
Bazilikai
Česnakai
Pomidorų padažas
Majonezas
Marinuoti agurkai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Suberiame miltus, įmaišome sausas mieles, suberiame druską, cukrų, supilame aliejų - viską pamaišome ir pilame pieną(arba vandenį). Tešlą minkome iki vientisos masės.

Picos ingredientus supjaustome, sutarkuojame (pagal poreikius). Visus supjaustytus produktus paeiliui dedame ant skardoje iškloto picos pado, ištepto pomidorų padažu bei majonezu. Ant viršaus užberiame sutarkuotą sūrį (kuo daugiau, tuo geriau).

Kepame 200 laipsnių temperatūroje ~ 35 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla