Ingredientai

Morkos vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.5 vnt.
Rūkytas vištienos kumpis 200 g
Fermentinis sūris 100 g
Saldžiosios raudonosios paprikos 1 vnt.
Majonezas 4 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Morkas sutarkuokite smulkiais šiaudeliais ar burokine tarka.

Sūrį ir saliero šaknį sutarkuokite smulkiais šiaudeliais ar burokine tarka.

Rūkytą vištienos kumpelį supjaustykite mažais gabaliukais.

Papriką supjaustykite smulkiais gabaliukais.

Pagardinkite pipirais ir sumaišykite su majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla