Ingredientai
nedidelių bulvių
4
vnt.
alyvuogių aliejaus
1
stiklinė
kiaušinių
4
vnt.
žirnelių
0.5
stiklinės
Aliejaus (omleto kepimui)
salotų lapelių
keletas
serano kumpio
80
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Bulves supjaustykite griežinėliais, išvirkite alyvuogių aliejuje. Išvirtas bulves nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
2. Išplakite kiaušinius, į juos sudėkite bulves, žirnelius, druską ir pipirus. Viską išmaišykite.
3. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite kiaušinių ir bulvių masę. Kepkite ant žemos kaitros apie 10 minučių. Omletą apverskite naudodami lėkštę: omletą įdėkite į lėkštę ir apverskite atgal į keptuvę, kad iškeptų kita pusė.
4. Patiekite su salotų lapeliais ir serano kumpiu.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai