Horoskopai
Paieška Pranešti naujieną LT RU EN Kontaktai Reklama
Naujienos Lietuvoje ir pasaulyje
  • Naujienos
    • Covid-19
    • Naujausios
    • Skaitomiausios
    • Lietuvoje
    • Užsienyje
    • Kriminalai
    • Nuomonių ringas
    • Politiko akimis
    • Pilietis
    • Teisė
    • Sveikata
    Tyrimai
    • Melo detektorius
    • Demaskuok
    • Medijos Karas Propaganda
    Mestai
    • Vilnius
    • Kaunas
    • Klaipėda
    • Šiauliai
    • Panevėžys
    • Alytus
    • Marijampolė
    • Utena
    • Telšiai
    • Tauragė
    • Palanga
  • Video
    • Transliacijos
    • Laidos
    • Archyvas
    • 24/7 kameros
    • Delfi TV
  • Verslas
    • Naujausios
    • Transportas
    • Mano eurai
    • Bloomberg
    • M360
    • Energetika
    • NT
    • Nuomonės
    • Rinkos
    • Agro
    • Mokslas
    • Karjera
    • Auto
    • Būstas
  • Sportas
    • Krepšinis.lt
    • Futbolas
    • Tenisas
    • F-1
    • Auto ir motosportas
    • Kitos sporto šakos
    • Sporto pinigai
  • Veidai
    • Lietuvos įžymybės
    • Užsienio žvaigždės
    • Kinas
    • Muzika
    • Įvairenybės
    • TV eteris
  • Laisvalaikis
    • Gyvenimas
    • Kelionės
    • Maistas
    • Moterys
    • Šeima
    • Stilius
    • Grynas
    • Kultūra
    • Bored Panda
    • Letena
    • Kablys
  • Projektai
    • Multimedija
    • Režimo bėgliai
    • Verslo požiūris
    • Sekant pinigus
    • Mergaitės taip nedaro
    • LOGIN
    • Smalsūs EP
    • Socialiniai darbuotojai keičia gyvenimus
    • Receptų receptai
    • Kieno didesni?
    • Aktyvi bendruomenė
    • Techtop 2021
    • Kiekvienas gali
    • Mano investicija
    • Sveikatos mitai
    • Lietuviškos atostogos
  • Kita
    • Orai
    • Horoskopai
    • Receptai
    • Kryžiažodžiai
    • Fotogalerijos
    • Temos
    • Partnerio turinys
    • TV programa
    • Valiutų kursai
  • Prenumerata
Receptai
Kategorijos
Pažymėti
  1. Receptai
  2. Ispaniškas arbūzinis gaspačas – šiuo patiekalu norėsite mėgautis ryte, perpiet ir vakare

Ispaniškas arbūzinis gaspačas – šiuo patiekalu norėsite mėgautis ryte, perpiet ir vakare

Publikuota: 2022-07-01 00:00
Atnaujinta: 2022-07-18 02:47

Ingredientai

kubeliais supjaustyto arbūzo be sėklų 600 g
tarkuotos žaliosios citrinos žievelės 1 v. š.
šviežių žaliosios citrinos sulčių 2 v. š.
druskos pagal skonį
česnako (susmulkintų) skiltelės
pjaustytų prinokusių pomidorų 2 saujos
kubeliais pjaustytų agurkų 2 saujos
nedidelės pjaustytos oranžinės arba geltonosios paprikos 1 vnt.
pjaustyto raudonojo svogūno 0.5 vnt.
balzaminio arba raudonojo vyno acto 1 v. š.
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
smulkiai pjaustytų jelapeno pipirų (nebūtina) 2 vnt.
šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
maltos kalendros 2 v. š.
krapų arba petražolių žiupsnelis
cukraus žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Į didelį dubenį sudėkite visu ingredientus ir sutrinkite iki vientisos masės.

2. Patiekdami gardinkite petražolėmis arba krapais.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Maxima”

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Susijęs turinys
  • Salotos: ingredientai vos 2, o poveikis grožiui, atminčiai ir figūrai – stulbinantis
  • Pyragas su vyšniomis – nenusakomas malonumas nuo pirmo kąsnio
  • Gardų kiaulienos šašlyką galima pasigaminti ir neišėjus iš namų

Naujausi receptai

Žaliųjų citrinų kokteilis – visos dienos vitaminų norma
Lengvai paruošiamas

Žaliųjų citrinų kokteilis – visos dienos vitaminų norma

Cezario padažas – salotoms, vištienos ir daržovių patiekalams gardinti
Lengvai paruošiamas

Cezario padažas – salotoms, vištienos ir daržovių patiekalams gardinti

Bulviniai blynai su grybų padažu – abejingų šiam patiekalui nebūna

Bulviniai blynai su grybų padažu – abejingų šiam patiekalui nebūna

Obuolių pyragas – toks minkštas, drėgnas ir purus, kad abejingų jam nelieka

Obuolių pyragas – toks minkštas, drėgnas ir purus, kad abejingų jam nelieka

Pomidorai savo sultyse – žiemą negalėsite atsidžiaugti vasarišku skoniu ir aromatu

Pomidorai savo sultyse – žiemą negalėsite atsidžiaugti vasarišku skoniu ir aromatu

Alyvuogių aliejaus ir garstyčių padažas – jau klasika tapęs pagardas žalioms salotoms
Lengvai paruošiamas

Alyvuogių aliejaus ir garstyčių padažas – jau klasika tapęs pagardas žalioms salotoms

Sekite DELFI
REKLAMA KONTAKTAI PRIVATUMAS KARJERA
en.delfi.lt ru.delfi.lt pl.delfi.lt delfi.ee rus.delfi.ee delfi.lv ru.delfi.lv

UAB DELFI Gynėjų g. 16, 01109 Vilnius +37052045400 info@delfi.lt
© 1999-2019 DELFI. Visos teisės saugomos.