Pasigaminkite ispaninio šalavijo sėklų pudingą su sultimis. Pasak maisto tinklaraščio „5 produktai“ autorės Romos Labžentės, gaminant želė desertus su vaisių ar uogų sultimis dažnai jų saldumo pakanka, tad nereikia papildomai saldinti – tai didelis privalumas besirūpinantiems savo mityba. Na o jei esate smaližiai, želė desertus galite saldinti skystu medumi, cukraus, klevų ar agavų sirupu, kondensuotu pienu. Ispaninio šalavijo sėklų pudingas su sultimis pagaminsite greitai ir lengvai.

Gaminimo eiga

1. Graikišką jogurtą, 60 g apelsinų sulčių, ispaninio šalavijo sėklas ir skystą medų sumaišykite ir palikite išbrinkti bent valandai ar geriausia – per naktį.

2. Paruoštą pudingą sudėkite į indelius ir užpilkite ant viršaus likusias 30 g sulčių.

3. Sudėkite turimas uogas ar vaisių gabalėlius ir iškart patiekite.