Ingredientai

Aliejus 2 šaukštai
Karis 2 šaukšteliai
Sultinys 300 ml
Žuvies padažas 3 šaukšteliai
Žuvies padažas 3 šaukšteliai
Cukrus 2 šaukšteliai
Kalendros 1 žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Įkaitintame aliejuje apkepinkite šiaudeliais pjaustytą svogūną. Užberkite karį ir maišant pakepinkite.

Berkite kubeliais pjaustytą vištieną, papriką ir moliūgą. Supilkite sultinį ir kokosų pieną. Troškinkite ant lėtos ugnies, kol sutirštės(apie 20-25 min.).

Supilkite žuvies sultinį, laimo sultis, suberkite cukrų. Dar truputį pakaitinkite.

Patiekite troškinį apibarstę smulkintomis kalendromis ir aitriąja paprika.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena