Ingredientai

Paukštienos prieskoniai žiupsnelis
Sviestas gabaliukas
Svogūnas 1 vnt.
Česnakas 4 skiltelės
Imbieras gabaliukas
Susmulkinti migdolai sauja
Ciberžolė žiupsnelis
Susmulkinta šviežia kalendra žiupsnelis
Vištienos sultinys 0.5 stiklinės
Lęšiai 1 stiklinė
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite vištieną kubeliais ir pabarstę paukštienos prieskoniais apkepkite iki rudumo.

2. Kitoje keptuvėje išlydykite sviestą, pakepinkite smulkiai sukapotus svogūnus ir česnaką, sudėkite tarkuotą imbierą, smulkintus migdolus, ciberžoles ir kalendras. Maišydami pakaitinkite dar minutę ir į gautą mišinį supilkite vištienos sultinį.

3. Sudėkite apkepintą vištieną, lęšius ir troškinkite apie valandą, kol kruopos suminkštės.

4. Papuoškite šviežiomis kalendromis ir patiekite su mėgstamu garnyru.

Už receptą dėkojame IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai