Ingredientai
Kopūstai
300
g
Morkos
2
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Imbieras
1
šaukštas
Baltojo vyno actas
2
šaukštai
Rapsų aliejus
2
šaukštai
SANTA MARIA akmens druska
pagal skonį
SANTA MARIA TELLICHERRY juodieji pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Susmulkinkite kopūstus, sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Sudėkite į dubenį ir paminkykite salotas rankomis, kad būtų minkštesnės.
Sumaišykite imbierą, actą ir aliejų. Supilkite mišinį į salotas ir gerai išmaišykite.
Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų ir palikite vėsioje vietoje.
Šias salotas galima ruošti diena anksčiau – tada išryškės aromatai.
Atsiliepimai