Ingredientai

Riešutai (neskrudinti ir nesūdyti) 500 g
Medus stiklinė
Rupi jūros druska 1 šaukštelis
Aliejus 1 šaukštas
Džiovinto imbiero milteliai 2 šaukšteliai
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Česnako milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos berkite riešutus. Juos kepinkite 10 minučių, praėjus pusei laiko riešutus pamaišykite.

Dideliame karščiui atspariame inde riešutus sumaišykite su medumi. Berkite druskos ir dar kartą pamaišykite. Dar vieną skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant kepimo popieriaus pilkite aliejaus, tada berkite riešutus ir maišykite, kol riešutai bus padengti aliejaus plėvele.

Palikite riešutus vėsti, per pirmąsias 20 minučių 2-3 kartus pamaišydami juos. Berkite vanilės, imbiero ir česnako miltelių, išmaišykite ir palikite galutinai atvėsti.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla