Ingredientai
Pievagrybiai
12
vnt.
Kiaulienos faršas
300
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Lapinės salotos
100
g
Sojų padažas
2
šaukštai
Čili pipirai
1
vnt.
Laimo vaisių sultys
šaukštas
Aliejus
4
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Pikantiškas užkandis.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite ir sudėkite į faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite.
Pievagrybius nuplaukite, nupjaukite kotelius. Kepurėles įdarykite paruoštu faršu, stipriai įspausdami į kepurėles. Apkepkite grybus įkaitintame aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių. Supilkite sojų padažą, uždenkite dangčiu ir patroškinkite dar 2 min.
Salotas nuplaukite ir stambiai suplėšykite. Pipiro ankštį supjaustykite žiedeliais. Pagardinkite druska, aliejumi ir apšlakstykite laimo sultimis. Viską išmaišykite ir patiekite su pievagrybiais.
Atsiliepimai