Ingredientai
Kiaulienos faršas
400
g
Jautienos faršas
300
g
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Manų kruopos
3
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Pievagrybiai
200
g
Ryžiai
50
g
Svogūnai
1
vnt.
Fermentinis sūris
100
g
Majonezas
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Faršą pagadinkite prieskoniais, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas ir tarkuotą svogūną.
Gerai išminkykite ir padarykite delno dydžio mėsos paplotėlius.
Pievagrybius supjaustykite ir apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytu svogūnu.
Ryžius išvirkite ir sumaišykite su keptais pievagrybiais, tarkuotu sūriu ir šaukšteliu majonezo.
Įdaro šaukštą dėkite į kiekvieno mėsos paplotėlio vidurį, įdarą apgaupkite mėsa taip, kad iš viršaus liktų monetos dydžio skylė.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai