Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Majonezas 6 šaukšteliai
Aliejus 2 šaukštai
Sultinys 250 ml
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Burokėlius išvirti ir šaukšteliu išgremžti vidų. Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintus svogūnus, česnakus, paskui sudėti maltą mėsą, atšildytus bei susmulkintus špinatus ir troškinti, iki mėsa iškeps.

Įdarą pagardinti prieskoniais ir jo prikimšti burokėlius. Ant viršaus užkrėsti po šaukštelį majonezo. Burokėlius sudėti į ugniai atsparų indą, supilti sultinį ir pašauti į 180 oC orkaitę, kepti 10 min., paskui uždėti po gabalėlį sūrio, vėl pašauti į orkaitę ir kepti, kol sūris išsileis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepta antis su figomis
Reikia pasistengti
4 val.

Kepta antis su figomis