Laukiant svečių, suplanavus filmų vakarą ar tiesiog norint užkandžių, kviečiame išmėginti į kumpį įvyniotas krevetes. Patiekalą pagaminsite vos iš dviejų ingredientų! Į kumpį įvyniotas krevetes patiekite šiltas.

Gaminimo eiga

  1. Pašalinkite krevečių galvas, nulupkite, tačiau palikite uodegėles – bus patogiau valgyti. Kiekvieną krevetę įvyniokite į prosciutto – vytinto kumpio griežinėlį. Lengvai aptepkite ištirpdytu sviestu, pabarstykite druska ir šviežiai maltais pipirais.

  2. Kepkite orkaitėje, keptuvėje arba karšto oro gruzdintuvėje, kol krevetės bus rožinės spalvos, o prosciutto lengvai traškus. Patiekite šiltas su mėgstamu padažu arba susimaišykite savą iš visų ingredientų ir taip pat patiekite šiltą.

Receptu dalijasi „Iki“