Porcijos: 4
Pyragas skirtas tiems, kas netoleruoja miltinių produktų.

Gaminimo eiga

Trynius išsukti su puse cukraus, baltymą išplakti su likusiu cukrumi iki ne visai standžių putų. Lazdynų riešutus sumalti iki manų košės pavidalo. Abi mases sumaišyti ir dėti riešutus.

Skardą iškloti kepimo popieriumi ir maždaug 1 cm storiu ištepti plakinį ant skardos. Šio kiekio pakaks vienai skardai. Kepti 200 temperatūroje 20 minučių.

Atvėsinti, užtepti vieną pusę uogų mišiniu ir užversti kaip knygą, pašlakstyti išlydytu šokoladu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais