Ingredientai
„Kauno Grūdų“ „Ekstra“ kvietiniai miltai
2.5
stiklinės
Sviestas
250
g
Cukrus
1
stiklinė
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Šokoladas
100
g
Migdolai
0.5
stiklinės
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sumaišykite cukrų, sviestą, kiaušinį ir vanilinį cukrų.
Suberkite miltus, druską ir išminkykite tešlą.
Tešlą padėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Tuomet ją padalinkite į vienodas dalis ir formuokite piršto formos sausainius.
Ant riebalais išteptos arba kepimo popieriumi išklotos skardelės dėkite suformuotus sausainius.
Peiliu padarykite kelis negilius įpjovimus.
Ištirpinkite šokoladą ir ant kiekvieno sausainio uždėkite juo pateptą migdolą.
Sausainius orkaitėje kepkite 15 min. 180 – 200 C temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Atsiliepimai