Ingredientai

Halloumi sūris 250 g
Krapai sauja
Miltai 4 šaukštai
Kuminas 1 šaukštelis
Rūkyta paprika 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Aliejus virimui
Salotos patiekiant
Porcijos: 4
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi sūrio kamuoliukų receptu.

Gaminimo eiga

1. Burokine tarka sutarkuotas morkas sumaišome su tarkuotu sūriu, smulkintais krapais, miltais, kuminu, paprika, druska bei pipirais. Įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome.

2. Drėgnomis rankomis formuojame apvalius kamuoliukus ir dedame į verdantį aliejų.

3. Verdame aliejuje po 2 min., kol kamuoliukai išvirs ir išorėje apskrus.

4. Nuvarviname aliejų.

5. Tiekiame su salotomis.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai