Ingredientai

Garuose ruoštos raudonosios pupelės 1 indelis
Avokadai 4
Česnakas 4 skiltelės
Citrina 1
Čili pipirai 2
Alyvų aliejus 4 šaukštai
Kukurūzų traškučiai 16
Gražgarstės 50 g
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis

Gaminimo eiga

Avokadus perpjauname, išimame kauliukus, šaukštu išskobiame minkštimą.


Vieną čili pipirą supjaustome išilgai, pašaliname sėklas.

Trintuvu sutriname pusę skardinės pupelių, avokadų minkštimą, alyvuogių aliejų, druską, čili bei kitus pipirus ir citrinos sultis iki vienalytės masės.

Šaukštu išdėliojame paruoštą masę ant kukurūzų traškučių. Papuošimui ant viršaus uždedame likusias pupeles, plonai supjaustytas čili pipiro riekeles ir gražgarsčių lapelius.


Rekomendacijos.
Norint, kad avokado minkštimas nepatamsėtų, jį reikia sumaišyti su nedideliu kiekiu citrinos sulčių arba citrinos rūgštimi.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba