Ingredientai

Mažas raudonasis svogūnas 1 vnt.
Šviežiai susmulkinta kalendra 1 a. š.
Druska
Porcijos: 8
Gvakamolė – nuostabus avokadų padažas, atkeliavęs pas mus iš Meksikos. Gal todėl šis padažas itin mėgstamas meksikietiškos virtuvės patiekaluose. Gvakamolę tinka naudoti prie užkandžių, salotų.

Gaminimo eiga

1. Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir išskobkite.

2. Minkštimą sudėkite į dubenėlį ir gerai sutrinkite – galima trinti šakute arba trintuvu.

3. Tuomet avokadų masę sumaišykite su smulkiai supjaustytais svogūnais ir pomidorais, pagardinkite citrinos sultimis, prieskoniais ir dar kartą gerai išmaišykite.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai