Gaminimo eiga

Supilkite 100 g cukraus į puodą ir užpilkite vandeniu. Išmaišykite. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus, užvirkite ir virinkite 3 minutes. Ant puodo kraštelių pradės gamintis karamelė. Kai ji taps aukso spalvos, iš karto nuimkite puodą nuo ugnies.

Sudėkite riešutus ir džiovintus vaisius ant Kamemberto ir apliekite karamele. Atvėsinkite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai

Įdaryti kiaušiniai
Reikia pasistengti
25 min.

Įdaryti kiaušiniai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais