Ingredientai

Sviestas 150 g
Miltai 2 stiklinės
Vanduo 3 šaukštai
Svogūnai 2 vnt.
Raudonieji svogūnai 2 vnt.
Porai 1 vnt.
Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
Rozmarinai 0.5 šaukštelio
Kiaušiniai 4 vnt.
Pienas 0.5 stiklinės
Grietinė 0.5 stiklinės
Parmezano sūris 50 g
Juodosios alyvuogės 200 g
Sūris su mėlynuoju pelėsiu 140 g
Porcijos: 6
Tokia pica tiks prie vyno – tai aštraus skonio ieškotojų pamėgtas atradimas.

Gaminimo eiga

Ištrinkite sviestą su miltais. Supilkite vandenį ir išminkykite tešlą.

Išlipdykite ja 24 cm skersmens išardomos formos dugną.

Padėkite pusvalandžiui šaltai.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite skiltelėmis, porą supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite aliejuje ant silpnos ugnies.

Apibarstykite rozmarinais.

Išplakite kiaušinius, pieną, grietinę ir tarkuotą sūrį.

Paplotį kepkite 225 laipsnių orkaitėje apie 8-10 minučių.

Svogūnus ir supjaustytas alyvuoges suberkite ant apkepto papločio ir ištrupinkite ant viršaus pelėsinį sūrį.

Užpilkite kiaušinių ir pieno maišiniu.

Kepkite 200 laipsnių orkaitės apatinėje dalyje apie 40 minučių.

Patiekite šiltą.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ
Lengvai paruošiamas
30 min.

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ

Kumpio pica
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kumpio pica

Itališka pica su daug sūrio
Reikia pasistengti
1 val.

Itališka pica su daug sūrio

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba