Ingredientai
Vištų blauzdelės
8
vnt.
Medus
3
šaukštai
Dižono garstyčios
3
šaukštai
Aliejus
2
šaukštai
Karis
1
šaukštelis
Rūkytų paprikų milteliai
0.5
šaukštelio
Šalavijai
2
šaukšteliai
Porcijos: 4
Gudrybė visai paprasta - mėsą minkštinantis ir skonio prisotinantis marinatas ir tinkamas kepimas.
Gaminimo eiga
Sumaišykite medų, aliejų, garstyčias ir prieskonius.
Marinatu gausiai aptepkite nuplautas ir nusausintas blauzdeles.
Užpilkite marinato likutį, uždenkite ir dėkite porai valandų į šaldytuvą.
Marinato stipriai nenuvarvinant sudėkite blauzdeles į kepimo indą, aukštais kraštais.
Uždenkite kepimo folija.
Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Atidenkite ir kepkite dar kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai