Ingredientai
Raudonikiai
70
g
Šiitake grybai
20
g
Voveraitės
50
g
Kreivabudės
50
g
Svogūnai
20
g
Česnakai
10
g
Aliejus
1
šaukštas
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 2
Puikus užkandis. Norite suteikti šiam patiekalui rytietiško skonio? Pagardinkite žiupsneliu ciberžolės arba imbiero. O jeigu pirmenybę teikiate Viduržemio jūros virtuvei, vietoje rytietiškų prieskonių įberkite baziliko ir čiobrelio.
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite visus grybus smulkiais kubeliais, o svogūną, paprikas ir česnaką smulkiai sukapokite.
2. Į nedidelę keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite visus produktus, kol jie visiškai iškeps.
3. Paruoštą mišinį susmulkinkite peiliu ir sukrėskite į japoniškus šaukštus. Papuoškite pjaustytais svogūnų laiškais.
4. Patiekite užkandėlę su bandelėmis iš viso grūdo miltų.
Skanaus!
Atsiliepimai