Puikus užkandis. Norite suteikti šiam patiekalui rytietiško skonio? Pagardinkite žiupsneliu ciberžolės arba imbiero. O jeigu pirmenybę teikiate Viduržemio jūros virtuvei, vietoje rytietiškų prieskonių įberkite baziliko ir čiobrelio.

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite visus grybus smulkiais kubeliais, o svogūną, paprikas ir česnaką smulkiai sukapokite.

2. Į nedidelę keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite visus produktus, kol jie visiškai iškeps.

3. Paruoštą mišinį susmulkinkite peiliu ir sukrėskite į japoniškus šaukštus. Papuoškite pjaustytais svogūnų laiškais.

4. Patiekite užkandėlę su bandelėmis iš viso grūdo miltų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai