Ingredientai

Marinuoti grybai 150 g
Morkos 200 g
Marinuoti agurkai 100 g
Virtos pupelės 150 g
Salierų šakniavaisiai 200 g
Svogūnai 1 vnt.
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4
Tinka tiek marinuoti pievagrybiai, tiek kiti grybai.

Gaminimo eiga

Grybus, nuvarvinkite ir jei reikia smulkiau supjaustykite.

Morkas, saliero šaknį sutarkuokite ir apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Pupeles išvirkite stipriai sūriame vandenyje.

Agurkus gana smulkiai supjaustykite.

Palaukite kol viskas atvės.

Viską sumaišykite, pagardinkite pipirais ir druska.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu