Gaminimo eiga

1. Išvirkite ryžius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakelio.
Dideliame puode ant vidutinio kaitrumo ugnies įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūną. Pakepkire 3 - 4 minutes, jei per daug lips prie dugno, įpilkite truputį vandens.

2. Per tą laiką susmulkinkite česnaką, jelapeną ir imbierą, sudėkite juos į puodą ir dažnai maišydami kepkite dar 2 minutes.

3. Tuomet sudėkite grybus, garam masala, kuminą, kalendrą, druską ir kepkite dar 4 - 5 minutes, arba tol, kol grybai išleis skystį ir suminkštės. Jeigu prireiks, įpilkite truputį vandens, kad prieskoniai visai nesuskrustų.

4. Supilkite pomidorus, kokosų pieną, pupeles. Maišykite, kol viskas užvirs. Nuolat maišydami gaminkite 5 minutes. Tuomet sudėkite špinatus ir pamaišykite, kol jie suminkštės.

5. Prieš patiekdami apšlakstykite laimo sultimis. Patiekite su ryžiais ar nanais, šviežia kalendra ir laimo skiltelėmis.

Skanaus!

Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Pick Up Limes.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą