Ingredientai

Bulvės 500 g
Baklažanai 600 g
Pomidorai 2 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos 2 vnt.
Jalapeno pipirai 2 vnt.
Pomidorų tyrė 2 šaukštai
Lauro lapai 3 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Svogūnų laiškai 5 šakelės
Kalendros žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Aliejus 50 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Pomidorams nulupkite žieveles ir gana smulkiai supjaustykite.

Svogūnus,paprikas ir jelapeno pipirus labai smulkiai supjaustykite.

Česnaką išspauskite, baklažanus supjaustykite vidutinio stambumo gabaliukais.

Į pomidorų tyrę įpilkite 3 šaukštus vandens.

Į troškinimo puodą supilkite aliejų, suberkite svogūnus, bulves ir baklažanus. Išmaišykite, įdėkite lauro lapus, česnaką ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies uždengtus dangčiu apie 15 minučių.

Suberkite pomidorus, paprikas, pipirus, prieskonius, smulkintus svogūnų laiškus, supilkite pomidorų tyrę.

Išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba