Ingredientai
česnako
2
skiltelės
imbiero
20
g
padažo „Ponzu“
2
v. š.
nerafinuoto cukranendrių cukraus
žiupsnelis
nerafinuoto cukranendrių cukraus
žiupsnelis
žaliosios citrinos
1
vnt.
rapsų ir kanapių aliejaus
3
v. š.
aitriosios paprikos
1
vnt.
mėsos prieskonių „Grillmarinade“
žiupsnelis
viščiuko
1
vnt.
mango
1
vnt.
salotų lapų
2
saujos
mėlynojo svogūno
1
vnt.
marinuotų burokėlių
3
v. š.
BBQ padažo
2
v. š.
laiškinių česnakų
1
sauja
druskos
žiupsnelis
Tviskanti glazūra, traški odelė ir sultinga vištiena, štai koks iškylos patiekalas taps tikra sensacija, žada Alfas Ivanauskas.
Gaminimo eiga
1. Česnaką, imbierą susmulkinkite ir dėkite į dubenį. Berkite druską, pilkite padažą „Ponzu“, nerafinuotą cukranendrių cukrų, žaliosios citrinos sultis, rapsų ir kanapių aliejų, berkite aitriąją papriką, mėsos prieskonius ir gerai išmaišykite.
2. Gautą marinatą gerai įtrinkite į viščiuką ir dėkite kepti į įkaitintą grilį 120 °C temp. apie 2 val., kol viščiukas apskrus ir pilnai iškeps.
3. Likusį marintą supilkite į pasirinktą lėkštę, sudėkite pjaustytus mangus, salotų lapus, pjaustytą mėlynąjį svogūną, marinuotus burokėlius ir gerai išmaišykite. Iškepus viščiukui dėkite jį į lėkštę ir paglazūruokite BBQ padažu, užberkite smulkintų laiškinių česnakų.
Skanaus!
Atsiliepimai