Ingredientai

grikių miltų 150 g
kepimo sodos 1 a. š.
druskos žiupsnelis
migdolų pieno 250 g
vanilinio cukraus 1 a. š.
cinamono žiupsnelis
kokosų aliejaus 1 v. š.
aviečių 120 g
šviežių mėtų lapelių 10 vnt.

Gaminimo eiga

1. Giliame dubenyje sumaišykite visus recepte nurodytus ingredientus ir uždengę tešlą palaikykite ją kambario temperatūroje apie pusvalandį.

2. Įkaitinkite keptuvę, ištirpdykite kokosų aliejų ir kepkite blynus – vienam blynui pakanka apie pusę nedidelio samtelio tešlos. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol išvysite nedidelius kylančius oro burbuliukus ir lengvai pakepkite dar po porą minučių.

3. Patiekite su šviežiomis avietėmis ir mėtomis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai